1_181920369l

   

<< December 2014 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed



Thursday, July 21, 2011
Spammer Banganggggang

Apasal la kan semua email spam or scam ni asik guna cerita yang lebih kurang sama jer, nak muntah aku baca!



Salam Sejahtera,

Apa khabar?  Terlebih dahulu saya ingin memperkenalkan diri. Nama Saya Norhaslinda Binti Ariffin dan juga warganegara Malaysia, saya tinggal di London, saya bekerja sebagai Marketing Officer di sebuah syarikat pemprosesan batu mulia di London, United Kingdom. Di sini Saya ingin memperkenalkan kepada encik peluang perniagaan yang besar kenuntungannya, Saya memerlukan bantuan encik dan kerjasama encik untuk memajukan perniagaan ini.saya  menghubungi encik kerana saya tidak ingin kehilangan rakan kongsi saya di dalam perniagaan ini.  Saya tahu bahawa saya dan encik akan mendapatkan feadah yang baik daripada perniagaan ini di masa akan datang.  Sekarang saya hanya ingin encik menjadi pembekal agen kepada syarikat saya bekerja  dan encik boleh mendapat keuntungan daripada peluang perniagaan ini. Syarikat saya memerlukan sebuah produk yang disebut (SCOLECITE VARISCITE).  Para Scolecite Variscite adalah cecair kimia saintifik bar substansi, sejenis pelincir, terutama digunakan di makmal untuk gemological pemurnian merawat atau menerangkan, memasuki ke dalam berlian dan mengewap keluar kotoran di dalam berlian dan batu-batu berharga sepertinya.

Pembekal asal produk ini adalah di Malaysia sehingga lah pembekal produk langsung syarikat KAMI INI mengalami kemalangan di sini London, dia adalah pengurus pemasaran dan sejak dia kemalangan monopoli ini telah tergendala.  Saya hanya ingin encik menjadi agen di antara penjual dan pembeli.  Ini adalah perniagaan besar untuk saya dan encik dan akan mendapat keuntungan besar. Saya hanya memerlukan kerjasama untuk menjadikan perniagaan ini berjaya. Saya akan memberi anda maklumat lebih lanjut tentang hal ini jika anda bersedia untuk menjadi sebagai agen untuk membekalkan produk ke syarikat kami.

Pertama, saya akan perkenalkan anda pembekal agen kepada syarikat saya nanti.  Mengikut peratusan, awalnya harga beli yang sebenarnya produk tersebut oleh syarikat per Carton adalah 4,000.00 USD, sedangkan di Malaysia harga jual tempatan adalah 2,100.00 USD  dan  syarikat saya memerlukan tidak kurang daripada 200 Cartons.  Saya ingin encik menjadi agen link kami yang menghubungkan penjual tempatan di Malaysia secaralangsung kepada syarikat membeli maka margin keuntungan akan digunakan bersama  berdua 60% untuk encik, sementara 40% kepada saya.sekiranya encik dapat membantu saya  mengurus perniagaan jual beli produk ini saya amat berterimakasih. Kemudian saya akan membincangkan pekara ini bersama pengurus syarikat saya. Saya yakin dan percaya encik boleh menyediakan produk ini kepada syarikat. Di sini juga saya memfailkan butiran dari segi harga  dan cara bayaran  maka kita boleh mengambil daripada permulaan perniagaan ini.  Encik saya mengharap agar encik dapat membalas email saya ini secepat mungkin, agar saya dapat mengemailkan number telephone penjual di malaysia gar encik dapat menghubungi penjual untuk bertanya sama ada penjual tersebut masih mempunyai stock untuk di bekalkan kepada encik. Sebelum syarikat kami akan menghantar pengurus pembelian pergi ke Malaysia untuk membeli produk dari encik secara tunai.  Terima kasih atas kerjasama encik, Saya mengharap dan menunggu balasan email daripada encik.

Wassalam...

Norhaslinda

Posted at 12:23 am by hotblogger
Comments (2)  

Wednesday, July 20, 2011
Urusan Aizat Amdan Full Album

Urusan Aizat Amdan CD

  1. Aizat - Emotions Download from 4shared
  2. Aizat - Senyum Download from 4shared
  3. Aizat - Sungai Lui Download from 4shared
  4. Aizat - Erti Hari ini Download from 4shared
  5. Aizat-Years From Now Download from 4shared
  6. Aizat - Susun Silang kata Download from 4shared
  7. Aizat - Mana Oh Mana Download from 4shared
  8. Liyana Jasmay Feat Aizat - Penyelamat Cinta Download from 4shared



Posted at 09:50 pm by hotblogger
Comments (14)  

Lagu Top Inggeris Carta Hitz Fm Updated 24 Sept 2010

ScreenShot105

  1. THE ONLY EXCEPTION - PARAMORE  Direct Download
  2. AIRPLANES - B.O.B / HAYLEY WILLIAM Direct Download
  3. LOVE THE WAY YOU LIE - EMINEM / RIHANNA - Direct Download
  4. SECRET - ONE REPUBLIC - Direct Download
  5. HEY SOUL SISTER - TRAIN - Direct Download
  6. PYRAMID  - CHARICE / IYAZ - Direct Download
  7. KISSIN U - MIRANDA CROSGROVE - Direct Download
  8. MISERY - MAROON 5 - Direct Download
  9. CALIFORNIA GURLS - KATY PERRY / SNOOP DOGG - Direct Download
  10. IF WE EVER MEET AGAIN - TIMBALAND / KATY PERRY - Direct Download
  11. MY FIRST KISS - 3OH!3 / KE$HA - Direct Download
  12. BILLIONAIRE - TRAVIE MCCOY / BRUNO MARS - Direct Download
  13. I LIKE IT - ENRIQUE IGLESIAS / PITBULL - Direct Download
  14. YOUR LOVE IS MY DRUG - KE$HA - Direct Download
  15. DIARY - TINO COURY - Direct Download
  16. NEED YOU NOW - LADY ANTEBELLUM - Direct Download
  17. DYNAMITE - TAIO CRUZ - Direct Download
  18. JUST THE WAY YOU ARE - BRUNO MARS - Direct Download
  19. WHAT YOU WAITING FOR - MIZZ NINA / COLBY O DONNIS - Direct Download
  20. NOTHIN ON YOU - B.O.B / BRUNO MARS - Direct Download



Posted at 09:49 pm by hotblogger
Comments (16)  

It's all about Atilia

ScreenShot137

  1. Kekanda Adinda
  2. Terbang ke Awan
  3. Leka
  4. Angel
  5. Salah Sangka
  6. Sangkar
  7. Silly Little Thing
  8. Old Love Ft Nof Salleh (Live)
  9. Ranjau

Disclaimer; all the songs are not stored in our server but in 4shared.com and uploaded by respective owner. Please Click once. Do not Right Click and Save As. Report any broken Link.

Psst: Atilia ni aku perasan kemerduan suara dia sejak dari OST Talentime lagi sewaktu dia menyanyikan  lagu Angel. Suara dia ni ada ala ala penyanyi 50-an, merdu, jelas dan INDAH bak kata tajuk album terbarunya. Anda diluar sana jangan lupa beli album Atilia di website beliau. Check it out!


Posted at 09:47 pm by hotblogger
Comments (3)  

Lagu Baru Carta Hit Era 40 Full download

ScreenShot112

  1. KEBAHAGIAAN DALAM PERPISAHAN - Shahir AF8 Direct Download
  2. YANG SEMPURNAKANKU - Sixth Sense Download From 4Shared
  3. YANK - Wali Band Direct Download
  4. BABY - Justin Bieber Direct Download
  5. JAHAT - Stacy Direct Download
  6. IF WE EVER MEET AGAIN - Timbaland / Katy Perry Download from 4Shared
  7. WHAT ARE YOU WAITING FOR? - Mizz Nina Direct Download
  8. INILAH CINTA - Akim Download from 4shared
  9. HATI YANG KAU SAKITI - Rossa Direct Download
  10. SOFEA JANE - Download from 4shared
  11. SORRY SORRY - Super Junior Direct Download
  12. KU ADA KAMU - Adira AF8
  13. OH JUWITA - Nubhan Download From 4Shared
  14. SELAMAT MALAM - Faizal Tahir Download From 4Shared
  15. TOLONG INGATKAN AKU - Ana Raffali
  16. NOBODY - Wonder Girls Download From 4Shared
  17. DILEMMA CINTA - Ungu Download From 4Shared
  18. SUSUN SILANG KATA - Aizat Download From 4Shared
  19. DRAMA KING - Meet Uncle Hussain/Black Download From 4Shared
  20. HOT ISSUE - 4Minute
  21. NOKTAH CINTA - Hafiz AF7 Download From 4Shared
  22. RUANG KEDUA - Marsha / Julian Download From 4Shared
  23. TERUS TERANG - Radja Download From 4Shared
  24. KAU BUKAN AKU - Tilu Download From 4Shared
  25. HEY SOUL SISTER - Train Direct Download
  26. EKSTRAVAGANZA - Bunkface Download From 4Shared
  27. SUARA(KU BERHARAP) - Hijau Daun Direct Download
  28. PENYELAMAT CINTA - Liyana Jasmay/Aizat
  29. RSVP - Maulana AF8 Direct Download
  30. TINGGAL KENANGAN - Saleem Download From 4Shared
  31. DAN BILA ESOK - Sofaz Download From 4Shared
  32. GADIS SEMASA - Yuna Download From 4Shared
  33. MANIFESTASI CINTA - Fiq Download From 4Shared
  34. TAK MUNGKIN BERPALING - Mawi/Zamani Download From 4Shared
  35. BERLARI - Tomok Download From 4Shared
  36. LAYAN SAJA - Vince Download From 4Shared
  37. BIAR BEGINI - Aril AF7 Download From 4Shared
  38. PAKAI BUANG - Stacy Download From 4Shared
  39. AIDILFITRI YANG MULIA - Penyampai ERA/Adira/Daus
  40. ADRENALIN - Faizal Tahir Download From 4Shared



Posted at 09:45 pm by hotblogger
Comments (4)  

Maher Zain - Thank You Allah

maher-zain

Update on 16/12/2010 Full Album Download  ------> Maher Zain - Thank You Allah

New Direct Link  (Just Right Click and Save As)

Old Entries:

  1. "Always Be There" Direct Download or 4Shared
  2. "Ya Nabi Salam Alayka" Direct Download or 4Shared
  3. "Insha Allah" Direct Download or 4Shared
  4. "Palestine Will Be Free" Direct Download or 4Shared
  5. "Thank You Allah" Direct Download or 4Shared
  6. "Allahi Allah Kiya Karo (feat. Irfan Makki)" Direct Download or 4Shared
  7. "The Chosen One" Direct Download or 4Shared
  8. "Baraka Allahu Lakuma" Direct Download or 4Shared
  9. "For the Rest of My Life" Direct Download or 4Shared
  10. "Hold My Hand" Direct Download or 4Shared
  11. "Awaken" Direct Download or 4Shared
  12. "Subhana Allah (feat. Mesut Kurtis)" Direct Download or 4Shared
  13. "Open Your Eyes" Direct Download or 4Shared
  14. "Ya Nabi (Arabic Version – Bonus Track)" Direct Download or 4Shared
  15. "Thank You Allah (Acoustic Version – Bonus Track)" Direct Download or 

Posted at 09:43 pm by hotblogger
Comments (8)  

Top MP3 English Billboard Chart Download

Bruno-Mars-Just-The-Way-You-Are

Some Link for Direct Download might not working BUT some works just fine.

  1. Bruno Mars - Just The Way You Are  Direct Download or Download 4Shared
  2. Like A G6- Far East Movement Direct Download or Download 4shared
  3. Teenage Dream - Katy perry Direct Download
  4. Just a dream - Nelly Direct Download or Download 4shared
  5. DJ got a fallin in love- Usher ft Pitbull Direct Download
  6. Dynamite - Taio Cruz Direct Download or Download 4shared
  7. Love the way you lie - Rihanna ft Eminem Direct Download or Download 4shared
  8. Only Girl (In the world) - Rihanna Direct Download or Download 4shared
  9. I Like It - Enrique Inglesias ft Pitbull - Direct Download
    Direct Download or Download 4shared
  10. Club Can't Handle Me - Flo rida ft David Guetta  Direct Download or Download 4shared
  11. Trey Songz - Buttoms Up Direct Download or Download 4shared
  12. Mine - Taylor Swift Direct Download or Download 4shared
  13. Take it Off - Ke$ha Direct Download or Download 4shared
  14. Deuces - Chris Brown ft Tyga and Kevin McCall Direct Download or Download 4shared
  15. Animal - Neon Trees Direct Download or Download 4shared
  16. Toxic - Glee cast Direct Download or Download 4shared
  17. Gonorrhea - Lil Wayne ft Drake Direct Download or Download 4shared
  18. Misery - Maroon 5 Download Direct or Download 4Shared
  19. Cooler Than Me - Mike Posner Direct Download or Download 4Shared
  20. CALIFORNIA GURLS                Katy Perry/Snoop Dogg

Posted at 09:43 pm by hotblogger
 

UK Top 30 Download Full Song
Most Recommended Song via Twitter and Facebook Download


Posted at 09:36 pm by hotblogger
Comments (5)  

Most ReTweet and Latest Hot FM Playlist Song Download
Next Page